Etusivu > Kotelot > Piharasia
FIBOX Make Difficult Easy

Nopeasti asennettavilla Fibox-piharasioilla suuretkin sähköistysprojektit hoituvat vaivattomasti. Fibox-piharasiat ovat oikea ratkaisu piha-alueiden sähköistykseen pientalo- ja kerrostaloalueilla. Vaativiin olosuhteisiin suunnitellut tyylikkäät piharasiat soveltuvat mainiosti ulkokäyttöön.

Tilavan rakenteen ansiosta Fibox-piharasia on vaivaton asentaa joko seinään tai putkeen laippa-asennuksena. Piharasian ulkokuori voidaan poistaa, näin kytkentätila on käänteentekevän rakenteen ansiosta kokonaisuudessaan avoin.

Uudet valomallit tuovat käyttömukavuutta ja -turvallisuutta heikosti valaistuille piha-alueille. Valaistu ajastin helpottaa lämmitysjakson ajankohdan valintaa pimeinä syys- ja talvi-iltoina, jos alueen yleisvalaistus ei riitä kotelon sisäpuolen valaisuun. Valaistus on toteutettu energiatehokkailla led-valaisimilla.

Uudet saneerausmallit mahdollistavat nopean ja vaivattoman piharasian vaihtotyön saneeraus-kohteissa. Kaapeleiden kytkentäpiste kotelon alareunassa mahdollistaa Fibox-piharasian asen-tamisen käyttäen olemassa olevaa kaapelointia – liitäntäkaapelia ei siis tarvitse vaihtaa tai jatkaa.

Fibox-piharasiat on varustettu laadukkaalla lukolla.

 

 

Al_piharasia pc_piharasia

 

 

Copyright
Legal Notice
FIBOX Make difficult easy